Over Carla

Mijn naam is Carla Kuster graag wil ik u vertellen waarom ik besloten heb mij te verdiepen in de Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG) en mij heb laten scholen tot acupuncturist. Als kind ben ik opgegroeid op een vaste planten kwekerij waardoor ik dicht bij de natuur kwam te staan. Tevens raakte ik gefascineerd door de oplossingen die de natuur ons biedt in de vorm van geneeskrachtige planten.

In eerste instantie ben ik ook voor mezelf een kwekerij begonnen en inmiddels heb ik samen met mijn familie ruim 30 jaar een vaste planten en kruidenkwekerij in Wilp. Door een ingrijpende ziekte binnen ons gezin bij een van onze kinderen, inmiddels gaat het weer heel goed met hem, ontstond de diepe behoefte om zelf in staat te kunnen zijn mensen te helpen bij hun herstel van klachten.

Toen ik in contact kwam met Chinese geneeswijzen was het voor mij een soort van ’thuiskomen’. De holistische kijk naar de mens spreekt mij enorm aan. Dit motiveerde mij diverse opleidingen te volgen bij Academie Qing Bai en zette mij zelfs aan tot een studiereis naar China waar ik veel geleerd heb.

Inmiddels draai ik circa 13 jaar een succesvolle praktijk wat mij enorm veel voldoening geeft. Elke keer ben ik weer dankbaar dat ik mensen mag helpen. Mijn doel is dat iedereen die mijn praktijk in Wilp binnenkomt met een goed gevoel weer naar huis gaat met meer energie en tips om thuis aan de slag te gaan.