Haedong Kumdo

Hae=Zee  Dong=Oost  Kum=Zwaard  Do=Weg

‘De weg van de Zwaarden van het Oosten’ bestaat niet alleen uit vechtkunst maar ook uit meditatie.

Haedong Kumdo heeft de harten gestolen van veel mensen over de hele wereld. Dat komt o.a. door de veelzijdigheid van het progamma en het karakter van de zwaardkunst: sierljk, dynamisch en ongekend krachtig. 

Hoewel deze Martial Art voo iedereen weer wat anders betekent, blijft het een feit dat Haedong Kumdo een uitdagend training systeem biedt. Opvallend is dat Haedong Kumdo bij mannen en vrouwen even geliefd is. Het biedt een compleet fitness programma wat door drie generaties beoefend kan worden en waar je een leven lang plezier van kunt hebben. 
 
Haedong Kumdo training focust op het versterken van Body, Mind & Spirit. Over het algemeen merken beoefenaars van Haedong Kumdo een toename in concentratie en focus. Het vloeiende karakter van de Koreaanse zwaardtechnieken ontwikkelen een snel, krachtig en ontspannen lichaam. 
 
De zwaardtechnieken van Haedong Kumdo zijn echt iets waar je van kunt genieten en het werkt dan ook goed tegen stress. Wanneer je een zwaard in je hand hebt verdwijnen dagelijkse zorgen en mentale onrust. Ze worden vervangen door zelfvertrouwen, helderheid en inspiratie. 
 
Wil je een keer met ons meetrainen?

Kijk dan op: http://www.koreaanszwaardvechten.nl voor alle informatie.